Pension Scheveningen

YOUR PLACE TO BE(ACH)!


 

 De omgeving

Het strand

Het strand

Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Denk aan de pier en het mooie Kurhaus. Met 11 kilometer strand in de achtertuin gaan strandleven en stadsleven in Den Haag perfect samen!

Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater

Waar anders dan in Scheveningen combineer je een strandwandeling, een prachtige zonsondergang en het eten van een lekker visje met een avond vol bijzondere muziek en dans? Moderne dans, klassiek ballet, opera, spectaculaire shows, pop- en klassieke muziek: maak het mee aan zee in het Zuiderstrandtheater!

Binnenhof

Binnenhof

Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in het hart van onze democratie. Dit is dé plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden. Maar ook waar toekomst wordt gemaakt. Neem tijdens een rondleiding van ProDemos een kijkje in de Tweede Kamer en de Ridderzaal!

Mauritshuis

Mauritshuis

Het museum met de parels Bekijk Vermeers sensuele Meisje met de parel naast topstukken van Rembrandt en Jan Steen. Zie hoe minutieus Fabritius z'n - dankzij het boek van Donna Tart bekende - Puttertje schilderde. Of bekijk de imposante Stier van Potter.

Madurodam

Madurodam

Madurodam vertelt de grote verhalen van Nederland. Bij Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. Het wereldberoemde themapark in Den Haag laat de grote verhalen achter de vele Hollandse miniatuurgebouwen tot leven komen. In Madurodam is er veel te zien en er vooral heel veel om sámen te doen met het hele gezin. Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan.